Taas uusi versio maidottomana tehdystä täytekakusta. Nyt tuli tosi hyvän makunenkin vielä. Kakkupohja on tavallinen 5 munan pohja. Kakun kostutin ananas-mandariini tuoremehulla ja väliin tuli piltin mangososetta.

Kuorrutteessa on tuorejuustoa ja gogreenin vispiä.

Maidoton kuorrute

2 dl sunnuntain tuorejuuston tyyppistä kasvirasvavalmistetta Vaniljan makuisena

2 dl Gogreen- vispiä

reilu 0,5 desiä sokeria

Ja päälle kuutioitua persikkaa. Ihanan raikas kakku tuli. Tuota kuorrutetta ois ehkä voinu pursottaakkin, mutta hoksasin sen vasta sitten kun olin jo levittäny kuorrutteen. :) Mutta tuolla ohjeella aion tehdä jatkossakin täytekakkuja jos tarvii tehdä maidottomana ja halutaan ns kermakakku. Reunalle vois laittaa vaikka pähkinärouhetta tai vaikka tummasta suklaasta tehtyä rouhetta. Sillon pitää vain muistaa tarkastaa että suklaa on maidotonta.