Vietimme ristiäisiä 3.10.2009. Vieraita oli noin 20 henkeä ja kaikki sujui mallikkaasti ja tarjottavat maistui. Tarjolla oli täytekakkua, mustikka-valkosuklaa hyydykekakku ja valkosuklaa-appelsiini-tyrnikakku. Sekä tiikerikakku ja pikkuleipiä. Suolaisena tarjottavana oli kinkku ja lohi voileipäkakut ja broileri-pastasalaatti. Ihania herkkuja kaikki. Ja isoin kiitos niistä kuuluu äidilleni. <3

Tämän näköinen kakku valmistui kastejuhlaan. Pohjana on tavallinen täytekakku pohja. Kostutettiin sokerivedellä, välissä on sunnuntain vaahtoutuva vispi (maidoton) ja masikkahilloa. Laitoin myös kuorrutteen alle ohuen kerroksen tuota vispiä. Kuorrute siis marsipaania. Heräsin liian myöhään sokerikuorrutteen tilaamiseen ja piti tyytyä marsipaaniin. Mutta ihan hyvin tuo onnistui. Seuraava kakku kyllä on sitten ihan sokerikuorrutteella tehty. :)

Haluan päästä harjoittelemään tuollasen kaulittavan kuorrutteen käyttöä jotta sais nuo rypyt tuolta alareunastakin pois. Muutenhan se onnistuu, mutta ne häiritsee siellä joten ne on saatava jotenkin pois. :)