Tässä kakussa vaahtokarkkikuorrute. Ja onnistui tosi hyvin vaikka vähän hätäseen tein ja pika vauhtia kasasin kakun. Toki parantamisen varaa on työn jäljessä, mutta eikös se niin ole että harjoitus tekee mestarin. Hymy Raunassa alhaalla samasta kuorrutteesta tehdyt rusetit ja nauha. Suklaa on tavallista maraboun maitosuklaata joka tuli huitastua niin että tein pursottimeen liian ison reiän ja senhän tietää mitä siittä seuraa...

Pohjana tavallinen vaalea täytekakkupohja. Väliin laitoin mansikka survosta ja sunnuntain maidotonta vispiä. En siitä saanu tälläkään kertaa pursotettavaan muotoon, mutta toimii hyvin kakun välissä. Laitoin myös kakun päälle kerroksen tuota "kermaa" jotta kuorrute toimisi hyvin.

1249750240_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

1249750194_img-d41d8cd98f00b204e9800998e