1244450343_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kaikki kakut on tehty toiveiden mukaan.

Tässä vadelma-mansikka kakku. Tavallinen vaalea kakkupohja. Välissä flora vispiä ja mansikkahilloa. Kostutus ananasmehulla. Tuli tosi hyvä ja raikkaan makuinen kakku. Päälle laitoin kokonaisia vadelmia ja hyytelösokerista tehdyn kiilteen.

1244450509_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sitten tässä "pääkakku".

Tässäkin tavallinen vaalea kakkupohja. Väliin laitettiin valkosuklaamoussea ja mustikkamoussea. Laitan ohjeita sitten tuonne alemmaksi niihin. Kakun kostutin tämänkin ananasmehulla ja hyvää oli. Valkosuklaa mousseen ois saanut laittaa vähän enemmän valkosuklaata, sen maku vähän hukku tuonne muiden makujen sekaan. Pursotuksen on tehty myös flora vispillä. Sininen kuorrute on kaulittavaa sokerimassaa Ullanunelmasta. Värjäsin sinisellä pastavärillä. Kakun muut koristeet on myös samasta paikasta.

1244450563_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä on mango-juustokakku vähän eri ohjella tehty kun aikasempi. Siitä ei ole ohjetta nyt tähän hätään laittaa mutta lupaan laittaa sen myöhemmin tänne. Pohja tehty suklaapisara- kekseistä. Reunaan sivelin valkosuklaata kun vuoka irrottikin pinnan ja se piti leikata pois kakusta. Päälle säilyke mandariineja ja hyytelösokerista tehtyä kiillettä.

Nyt sitten ohjeita.

Valkosuklaamousse

1 Prk Flora vanillaa vatkattuna

200g maustamatonta tuorejuustoa

150g valkosuklaata sulatettuna

2 liivatetta

Vaahdotetaan flora vanilla, notkistetaan tuorejuustoa ja sekoistetaan vaahtoon. Sulata suklaa ja sekoita se myös joukkoon. Liuota liivatteita noin 5 min kylmässä vedessä ja sulata tilkkaan kiehuvan kuumaa vettä ja anna hetken jäähty. Lisää massaan ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen massaa. Sitten vain kakun väliin. Tällä samalla ohjeella voi tehdä tavallisen hyydykekakunkin, riittää kyllä yksinkertaisena sellaiseen. Tein tämän satsin ja sitä laitettiin kahteen kakkuun yhteen väliin.

Mustikkamousse

2,5 dl flora vispiä

1/2 prk maitorahkaa

300g mustikoita

reilu 1 dl sokeria

4 liivatetta

Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon maitorahka ja sokeri. Mustikat survaisin sauvasekottimella " hilloksi" ja lisäsin joukkoon. Liivatteita liotetaan se noin 5 min ja sulatetaan kiehuvan kuumaan veteen ja annetaan hetki jäähtyä. Sitten ohuena nauhana massan sekaan koko ajan sekoittaen. Hyvää on! Tästä annoksesta tulee myös joko yks kokonainen hyytelökakku tai sitten niin kun minä laitoin kahteen kakkuun valkosuklaamoussen kaveriksi kumpaakin yhteen väliin. Sitten kakku vaan hyytymään ja sen jälkeen sitten purostuksen tai muu koristus mitä haluaakin laittaa.