Noh, tässä se nyt on. Ihan tavallisen mansikkakakun tein. Hymy Kokeilin sunnuntain täysin maidotonta kaurapohjaista vispiä. Ei vaahtoonnu, eikä puhettakaan että sen sais pursotettua. Hyvä kun pysyi näin kakun reunalla. Joten hienot suunnitelmat meni sitten ihan uusiksi Kieli ulkona Paketin kyljessä lukee että on jopa parempaa pursottaa kun tavallinen kerma, mutta ei tarvii tuota samaa ostaa sitten uudestaan. Pitänee katsella jokin muu maidoton pursotettava kuorrute kakkuun. Haluan että poikakin voi syödä kakkua sillon kun sellasta on tarjolla. Herkullista tuli silti. Kostutin kakun mansikoiden liemellä ja survoin pakastte mansikoita kakun väliin. Päälle tuoreita ruotsalaisia mansikoita.Pohja oli ihan perus pohja. Hymy Nyt on sitten virallisesti kakku kesä avattu kun saatiin tuoreista mansikoista tehtyä kakkua. Maussa muuten ei ollu suurta eroa tavalliseen kermaan.

 

1245070403_img-d41d8cd98f00b204e9800998e